Jeg spiller op for at gøre andre gode – fordi fællessang gør en forskel…!

Som musikalsk playmaker er mit særlige DNA, at jeg bruger fællessang og musik som mine midler til at understøtte de enkelte forløb. Jeg tager afsæt i min baggrund i musikkens og sportens verden, og derved fremkommer min titel som musikalsk playmaker.

Fællessang giver et bedre samarbejde og en sundere forretning
Musik og fællessang kan frigøre glædeshormonet dopamin og relationshormonet oxytocin. Ifølge sundhedsvidenskaben er der seks grunde til, at vi burde synge mere med hinanden:

  1. Det udløser gode signalstoffer i kroppen
  2. Det er godt for kroppens fysik
  3. Det er god mental træning
  4. Det beroliger sindet
  5. Det får os tættere på hinanden
  6. Det giver konkurrencefordele

Når jeg spiller op for at gøre andre gode, handler det om tre ting:

INDSPIL er, når deltagerne bliver inddraget aktivt. Jeg skriver målrettede tekster på kendte melodier, og så er der fokus på fællessang.

TEAMBUILDING er, når deltagerne arbejder sammen om at skrive en sangtekst og dermed er med til at skabe og være kreative. Som et underpunkt hertil ligger PROCES, hvor jeg understøtter og leder mindre udviklingsforløb med fokus på, at deltagerne kommer fra A til B.

FÆLLESSANG er en disciplin i sig selv, hvor det vigtige er at synge sammen. Samtidig omkranser fællessangen det hele, da udbyttet er indlysende for alle, der har prøvet det. Det handler om at styrke den mentale sundhed og fællesskabet, og det er derfor, jeg spiller op for at gøre andre gode.

Sammenhæng og muligheder
– fordi fællessang gør en forskel.