MUSIKALSK INDSPIL
– vi synger “om os”.

Fra entertainment til intertainment
Et musikalsk indspil retter sig mod dit arrangement og tager typisk 30-45 minutter med fokus på indhold, deltagere, fællessang og interaktivitet. På baggrund af en grundig analyse og forberedende møder skriver jeg målrettede tekster på kendte melodier, som deltagerne derefter synger sammen. Jeg spiller op, slår tonen an, synger for og deltagerne stemmer i.

International konference: Learn to Swim

Eksempler på musikalske indspil

Sæt lederne i sang
Når ledere synger sammen, taler de med én stemme. Det kan give mulighed for, at lederne lærer hinanden bedre at kende i uformel og kreativ sammenhæng – en for for teambuilding. En sammentømret ledergruppe med gode profesionelle relationer, der også tør at have fokus på det menneskelige aspekt, kan gå forrest i forhold til at skabe et godt og sundt arbejdsmiljø.

Skab gode relationer i netværket
Kickstart eller boost netværksarrangementet med fællessang. Lad hele netværket deltage aktivt og derigennem få en fælles oplevelse i form af en musikalsk opvarmning, der giver et godt afsæt til de egentlige netværksdrøftelser.
De målrettede tekster kunne indeholde de centrale nøgleord i netop dit netværk – fx hensigt, formål og udbytte.
VL-gruppe
Sponsornetværk
Erhvervsnetværk
Dit netværk…

Konferencens interaktive og kreative indspil
Bryd strømmen af taler og præsentationer med et musikalsk indspil, der sætter sang i den. Det handler om indhold, deltagere, tekster og kendte melodier. Jeg sammensætter en buket at skræddersyede sange, som kan passe ind på forskellige tidspunkter – alt efter dit ønske fx:

  • Opstart: Programmet på versefødder
  • Undervejs: Generelt indhold eller oplæg til senere
  • Til middagen: Aftenens menu på versefødder
  • Afslutning: Opsummering af forskellige indlæg og temaer

Event-underholdning – med indhold!
Lad deltagerne opleve noget ekstraordinært til dit næste event eller arrangement. Det kunne være det særlige punkt på dagsordenen, hvor man synger sammen! Fællessang giver fælles energi. Jeg målretter indholdet ved at skrive nye tekster på kendte melodier. Der er altså tale om et skræddersyet og taktisk detaljeret musikalsk indspil til netop dit arrangement, og det kunne fx være:

  • Et kreativ punkt på agendaen til et medarbejderseminar
  • En overraskelse til dit næste kundearrangement
  • Som start på en konference eller et seminar
  • Generalforsamling – årsrapporten på vers
  • Indspil til jubilæet, firmafesten eller festmiddagen
Business Kontakte Club, Berlin