“At turde er at miste fodfæste for en stund
– ikke at turde er at miste sig selv…”
Søren Kierkegaard

Citatet har i mange år været min ledestjerne, da jeg synes, det er vigtigt at turde udfordre sig selv, hvilket jeg gjorde, da jeg i 2014 tog et stort spring og valgte at blive selvstændig. Jeg har zoomet ind på netop de områder, hvor passionen gløder, og hvor jeg samtidig kan bidrage med noget unikt og dermed gøre en positiv forskel.

Min alsidige baggrund kan stimulere mange forskellige processer. Jeg kombinerer mine erfaringer som konsulent, leder, træner, lærer, sanger og musiker i udformningen af kreative, innovative og musikalske forløb i form af FÆLLESSANG, FOREDRAG og FÆLLESSKAB.

Jeg har som musikalsk playmaker i erhvervslivet erfaret, hvordan musik og fællessang kan være med til igangsætte og understøtte forskellige processer med engagement og energi for derigennem at give en stærkere forankring.

Fra min karriere som leder, lærer og træner kender jeg til vigtigheden af at opbygge et stærkt team og dermed også til de udfordringer der kan være i den forbindelse.

Jeg har som konsulent arbejdet med sportsforbund og top-atleter på deres vej mod OL, VM og EM og har stor indsigt i, hvad der skal til, når man vil vinde en guldmedalje. En god præstation kræver grundig forberedelse, mental robusthed og evnen til at finde fokus. Samtidig er det vigtigt, at der er styr på alt det, der også kan påvirke indsatsen, og derfor er miljøet rundt om atleten også af stor betydning.